IBP Zoekmachine promotie

Overige aanmeldings tools

Meld uw website aan bij belangrijke internetgidsen

Internetgidsen zijn zeer populair geworden omdat ze een gemakkelijke manier zijn om inkomende links voor uw website te krijgen.

De categoriepagina's van een internetgids als startpagina zijn gerelateerde webpagina's indien uw website in de juiste categorie past. Dit betekent dat links van internetgidsen een heel positief effect kunnen hebben op de zoekmachine resultaten van uw website.

Feit

Internetgidsen zijn een gemakkelijke manier om links naar uw website te krijgen. Deze links kunnen uw resultaten bij de zoekmachines verbeteren.

Het aanmelden van uw websites bij zoekmachine en internetgidsen kunnen veel tijd vergen. Dat is waarom IBP een gemakkelijke en snelle internetgids aanmelder biedt.

Snel en gemakkelijk aanmelden bij internetgidsen

IBP biedt u de mogelijkheid om uw website bij alle belangrijke internetgidsen snel en gemakkelijk aan te bieden. U hoeft alleen de juiste categorie voor uw website te kiezen en IBP doet de rest.

Kwaliteit telt

Het aanmelden bij internetgidsen kan niet voor 100 % geautomatiseerd worden. Het is heel belangrijk om uw website op een nauwkeurige manier aan te melden bij de juiste categorie en dat u alle noodzakelijke velden goed invult.

Internetgidsen zullen uw website niet opnemen indien u deze bij de verkeerde categorie aanmeldt. Sommige internetgidsen zien dit zelfs als spam.

Omdat internetgidsen heel veel categorieën hebben, is het niet mogelijk dit proces volledig te automatiseren. Daarom vult IBP zoveel mogelijk in en moet u zelf de missende informatie aanvullen (meestal is dat de correcte categorie).

Dit betekent dat IBP het zo gemakkelijk mogelijk maakt om uw website aan te melden bij internetgidsen terwijl de kwaliteit zo hoog mogelijk gehouden wordt.

Meldt uw website aan bij portals en vortals

Naast het aanmelden bij zoekmachine en internetgidsen biedt IBP u ook de mogelijkheid uw website aan te melden bij portals of zogenaamde vortals (verticale portals).

IBP biedt daarnaast ook de mogelijkheid uw eigen internetgidsen en zoekmachine lijsten toe te voegen aan IBP standaard aanmeldings software.
Klik hier om IBP te downloaden.

Wacht niet langer: verbeter NU uw rankings !

  • Webmasters over de gehele wereld hebben IBP getest en bevestigen dat het werkt.
  • IBP is een bewezen en betrouwbare applicatie dat reeds duizenden klanten heeft geholpen om een hogere positie in de zoekmachines te halen
  • IBP is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven, particulieren en overheden
  • IBP is 100 % risicoloos. Als IBP u niet bevalt, dan krijgt u uw geld terug !

Indien u u hogere zoekresultaten wilt en meer omzet, geef IBP dan een kans en bestel IBP hier. U kunt IBP retourneren ongeacht de reden indien u niet krijgt wat u verwacht. Gegarandeerd.


Copyright 2008: www.ibp-zoekmachinepromotie.nl
internet zoekmachine optimalisatie software