IBP Zoekmachine promotie

Zoekmachines aanmelder

Next generation aanmeldings software

IBP is een website aanmeldings applicatie die een enorm voordeel heeft over andere zoekmachine aanmelding software programma's.

Feit

Veel zoekmachines negeren uw URL-aanmelding indien de verkeerde zoekmachine aanmeldings tool of een automatische aanmeldingsservice wordt gebruikt. Indien u IBP gebruikt bent u er zeker van dat zoekmachine werkelijk uw aanmelding verwerken.

De meeste zoekmachine houden niet van aanmeldingen die gegenereerd worden door automatische aanmeldings software, vanwege een simpele reden: de makers van dergelijke software negeren vaak de specifieke voorwaarden van zoekmachines en willen enkel zoveel mogelijk zoekmachine registreren.

Daarnaast, standaard aanmeldings software maken direct gebruik van aanmeldings scripts van de zoekmachines zonder dat ze naar de website van de zoekmachines zelf gaan.

Het resultaat is dat zoekmachines veel SPAM ontvangen van deze aanmeldings software. U kunt er zeker van zijn dat uw aanmelding genegeerd wordt indien de zoekmachine detecterern dat u dergelijke aanmeldingssoftware hebt gebruikt.

IBP is anders

IBP gebruikt geen truukjes met zoekmachine en IBP maakt geen direct gebruikt van de aanmeldingsscripts. IBP meldt uw website aan zoals een echt persoon het zou doen:

  • IBP opent een MS Interexplorer window buiten het zichtbare deel van uw computerscherm en gaat naar de zoekmachine aanmeldings pagina
  • IBP vult automatisch alle noodzakelijke informatie in in de juiste velden en klikt op de Aanmeldings button voor u

Dat is EXACT hetzelfde als een echt persoon zou doen indien die een website zou aanmelden bij een zoekmachine. Het verschil is dat IBP vele verschillende zoekmachine in 1 keer kan benaderen en dat u de data niet handmatig hoeft in te vullen.

IBP verzekert u dat zoekmachines werkelijk de URL van uw website ontvangen. ALLEEN IBP gebruikt een echte web browser om uw website aan te melden. U zult veel tijd besparen met IBP terwijl u alle zoekmachine regels volgt !

IBP werkt zelfs met validatie codes

Sommige zoekmachines eisen een validatie code indien u een website wilt aanmelden:

IBP geeft u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk uw website aan te melden bij deze zoekmachines. IBP vult het gehele aanmeldingsformulier voor u in en u hoeft enkel maar de validatie code in te vullen en op de Submit knop te klikken. Snel en gemakkelijk.

De semie automatische zoekmachine aanmelder is een unieke functie die alleen aanwezig is in IBP. Andere zoekmachine aanmeldingssoftware bieden niet de mogelijkheid om uw website aan te melden bij zoekmachines die een validatie code of account eisen.\

Professionele URL aanmeldingsrapport voor uw klant

Indien u website aanmeldt voor klanten, dan is IBP de perfecte applicatie voor u. IBP creëert professionele aanmeldingsrapporten in PDF, HTML, tekst of MS Word format die u kunt geven aan uw klanten.

U kunt de rapporten volledig aanpassen met uw eigen logo, adres, kleuren, afbeeldingen etc.

IBP is de meest betrouwbare zoekmachine aanmeldings oplossing die u kunt krijgen. Klik hier om de gratis demoversie te downloaden.

Wacht niet langer: verbeter NU uw rankings !

  • Webmasters over de gehele wereld hebben IBP getest en bevestigen dat het werkt.
  • IBP is een bewezen en betrouwbare applicatie dat reeds duizenden klanten heeft geholpen om een hogere positie in de zoekmachines te halen
  • IBP is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven, particulieren en overheden
  • IBP is 100 % risicoloos. Als IBP u niet bevalt, dan krijgt u uw geld terug !

Indien u u hogere zoekresultaten wilt en meer omzet, geef IBP dan een kans en bestel IBP hier. U kunt IBP retourneren ongeacht de reden indien u niet krijgt wat u verwacht. Gegarandeerd.


Copyright 2008: www.ibp-zoekmachinepromotie.nl
internet zoekmachine optimalisatie software