IBP Zoekmachine promotie

Website promotie tools

Alles voor webpagina optimalisatie

IBP is een zeer complete applicatie en biedt u ALLES aan wat u nodig hebt om succesvol uw website's inhoud te optimaliseren.

Feit

Het optimaliseren van uw webpagina's is noodzakelijk voor een hoge positie in de zoekresultaten van de zoekmachines. IBP maakt het u zo gemakkelijk mogelijk.

IBP's Website Optimalisatie Editor

IBP's website optimalisatie editor biedt u de mogelijkheid om uw webpagina's snel aan te passen:

  • Wijzig snel de titel, de metatags, de link teksten, de IMG ALT attributen etc. van de webpagina's met een klik van de muis. IBP laat in real-time de zoekwoord dichtheid zien zo dat u snel de perfecte zoekwoord dichtheid kan bereiken.
  • Voeg snel de NOODP tag of de NOYDIR tag toe aan al uw webpagina's zodat Google, Yahoo en andere zoekmachines niet de gedateerde Open Directory Project beschrijving van uw website gebruiken
  • Voeg snel meta tags toe voor de lokale zoekopdrachten op uw website. IBP ondersteunt regionale metatags, meta GEO tags en de meta ICBM tag. Vertel zoekmachine exact wat uw business is, zodat bezoekers u kunnen vinden !

Met IBP kunt u veel tijd besparen met het optimaliseren van uw webpagina's voor zoekmachine rangschikking en tevens zorgen voor een maximale omzet. Download IBP hier om te proberen !

Zorg dat uw website ge´ndexeerd kan worden

Een webpagina die er voor een bezoeker geweldig uitziet, kan niets beteken voor een zoekmachine robot / spider.

Indien u een hele mooie website hebt die niet geïndexeerd kan worden door zoekmachine dan zult u geen hoge zoekresultaten kunnen bereiken met die website, hoe goed of interessant ook de inhoud van uw website is.

IBP's zoekmachine robot simulator gedraagt zich als een zoekmachine robot van Google of een andere zoekmachine en laat zien hoe Google of Yahoo uw website zien.

Dit stelt u in staat om snel uit te vinden of uw website tekortkomingen heeft om Google in staat te stellen de webpagina's te indexeren.

Nog meer krachtige website promotie tools

IBP biedt nog veel meer krachtige website promotie tools, bijvoorbeeld de HTML Validatie die controleert of uw HTML code wel integer is. IBP's zoekwoorddichtheid analyse om de perfect zoekwoorddichtheid te vinden en nog veel meer.

Wacht niet langer: verbeter NU uw rankings !

  • Webmasters over de gehele wereld hebben IBP getest en bevestigen dat het werkt.
  • IBP is een bewezen en betrouwbare applicatie dat reeds duizenden klanten heeft geholpen om een hogere positie in de zoekmachines te halen
  • IBP is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven, particulieren en overheden
  • IBP is 100 % risicoloos. Als IBP u niet bevalt, dan krijgt u uw geld terug !

Indien u u hogere zoekresultaten wilt en meer omzet, geef IBP dan een kans en bestel IBP hier. U kunt IBP retourneren ongeacht de reden indien u niet krijgt wat u verwacht. Gegarandeerd.


Copyright 2008: www.ibp-zoekmachinepromotie.nl
internet zoekmachine optimalisatie software