IBP Zoekmachine promotie

Veel gestelde vragen

1. Waarom heb ik IBP nodig ?
2. Wat is het verschil tussen IBP en andere website promotie programma's ?
3. Welke zoekmachines worden ondersteund door IBP ?
4. Werkt IBP met de laatste wijzigingen in zoekmachines ?
5. Kan ik de IBP rapporten aanpassen ?
6. Wat is het verschil tussen IBP Standaard en IBP Zakelijk ?
7. Ik ben een beginner. Kan ik dan werken met IBP ?
8. Waarom is IBP beter dan gratis SEO diensten ?
9. Is IBP een zoekmachine vriendelijke website promotie pakket ?
10. Kan ik korting krijgen ?

De beste manier om IBP te leren kennen is het downloaden van de gratis IBP demo versie.

Waarom heb ik IBP nodig ?

Meer dan 80 % van alle internetgebruikers vinden nieuwe websites door het gebruiken van een zoekmachine (bron: Georgia Tech/GVU Users Survey)

Zoekmachine gebruikers behoren tot de meest gekwalificeerde en gemotiveerde bezoekers van uw website. Tenslotte hebben zij het iniatief genomen om op zoek te gaan naar bepaalde websites over bepaalde onderwerpen ! En hebben zij op uw link geklikt om meer uit te vinden over uw website !

IBP helpt u om uw website onder de aandacht te brengen van deze potentiële klanten. Een hoge positie in de zoekresultaten van zoekmachines als Google en Yahoo zullen resulteren in meer bezoekers en tenslotte ook in een hogere omzet.

IBP maakt het u zo gemakkelijk mogelijk om hoog te scoren in Google en andere zoekmachines.

Verschil tussen IBP en andere programma's

IBP is een TOTAALOPLOSSING: ALLES wat u nodig hebt, zit in IBP. IBP is een bewezen succesvolle next generation zoekmachine promotie applicatie en biedt veel functies die andere softwarepakketten niet bieden:

1. De meeste andere aanmeldings software benaderen zoekmachines rechtstreeks of simuleren een webbrowser om uw URL aan te melden of de ranking te checken. Zoekmachines kunnen deze simulatie echter detecteren en accepteren de aanmeldingen dan niet of verbannen uw URL.

Daarom gebruikt IBP het (niet-zichtbare) MS Internet Explorer window om uw website aan te melden. De zoekmachines worden bezocht door een standaard internet browser.

IBP gebruikt geen truukjes met zoekmachine en IBP maakt geen direct gebruikt van de aanmeldingsscripts. IBP meldt uw website aan zoals een echt persoon het zou doen:

  • IBP opent een MS Interexplorer window buiten het zichtbare deel van uw computerscherm en gaat naar de zoekmachine aanmeldings pagina
  • IBP vult automatisch alle noodzakelijke informatie in in de juiste velden en klikt op de Aanmeldings button voor u

Dat is EXACT hetzelfde als een echt persoon zou doen indien die een website zou aanmelden bij een zoekmachine. Het verschil is dat IBP vele verschillende zoekmachine in 1 keer kan benaderen en dat u de data niet handmatig hoeft in te vullen.

IBP verzekert u dat zoekmachines werkelijk de URL van uw website ontvangen. ALLEEN IBP gebruikt een echte web browser om uw website aan te melden. U zult veel tijd besparen met IBP terwijl u alle zoekmachine regels volgt !

2. Sommige zoekmachines eisen een validatie code indien u een website wilt aanmelden:

IBP geeft u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk uw website aan te melden bij deze zoekmachines. IBP vult het gehele aanmeldingsformulier voor u in en u hoeft enkel maar de validatie code in te vullen en op de Submit knop te klikken. Snel en gemakkelijk.

De semie automatische zoekmachine aanmelder is een unieke functie die alleen aanwezig is in IBP. Andere zoekmachine aanmeldingssoftware bieden niet de mogelijkheid om uw website aan te melden bij zoekmachines die een validatie code of account eisen.

Indien u website aanmeldt voor klanten, dan is IBP de perfecte applicatie voor u. IBP creëert professionele aanmeldingsrapporten in PDF, HTML, tekst of MS Word format die u kunt geven aan uw klanten.

U kunt de rapporten volledig aanpassen met uw eigen logo, adres, kleuren, afbeeldingen etc.

3. De semi-automatische functie van IBP geeft u de mogelijkheid om uw website aan te melden bij Internetgidsen zoals Yahoo directory, LookSmart, Open Directory Project en ook special interest sites. Andere software hebben deze functies meestal niet.

4. IBP is een next-generation applicatie en gaat daarom een stap verder dan andere webpagina optimalisatie software. IBP analyseert in real time de top tien van de zoekmachine resultaten.

Stel u wilt weten hoe u een plaats binnen de top 10 van Google wilt bereiken voor de term 'outdoor equipment'. IBP vertelt u hoe u uw website moet optimaliseren, specifiek voor die zoekterm.

Het advies is gebaseerd op een diepte-analyse van de huidige up-to-the-minute top 10 resultaten op Google voor exact die zoekterm.

Indien zoekmachines hun algorithme veranderen, dan biedt IBP u onmiddelijk de mogelijkheid om uw webpagina's te optimaliseren volgens het nieuwe algorithme.

De kwalitatief hoogwaardige analyse resultaten zijn altijd up-to-date, specifiek en accuraat. Een dusdanige kwaliteit krijgt u met geen enkele andere applicatie.

5. IBP biedt nog veel meer mogelijkheden en toepassingen. Bijvoorbeeld: IBP creëert PDF, HTML en MS Word rapporten (naar keuze) die u zelf volledig kunt aanpassen aan uw eigen voorkeuren en kunt verkopen aan uw cliënten. U kunt ook ranking resultaten en zoekwoordlijsten exporteren naar databases en MS Excel.

6. Er is veel tijd en energie gestoken in de gebruikers interface van IBP.Probeer IBP met de gratis download versie.

7. Wij werken continu aan verbetering van IBP. Indien u een suggestie heeft of een functie er bij zou willen hebben, dan kunt u ons daarover informeren. We zijn een professioneel bedrijf en horen graag uw suggesties. Elke suggestie wordt door ons gelezen en behandeld.

8. IBP geeft u zondermeer het meeste waar voor uw geld.

U ontvangt een complete applicatie van professionele website promotie middelen in 1 goedkoop pakket. IBP helpt u met alle aspecten van zoekmachine optimalisatie en website promotie.

IBP gebruikt alleen ethische zoekmachine methodes die ervoor zorgen dat uw website niet wordt verbannen. Met IBP krijgt u hoog-kwalitatieve lange termijn resultaten voor uw website.

Welke zoekmachines worden ondersteund door IBP ?

IBP ondersteunt honderden zoekmachines en internetgidsen, inclusief alle belangrijke. De zoekmachines bestrijken meer dan 30 landen inclusief de Verenigde Staten, Groot Brittanië, Canada, Australië, Duitsland, Frankrijk, Nederland, België en Italië.

Probeer de demo-versie van IBP om de complete lijst te zien. Indien u een specifieke zoekmachine mist, informeer ons dan.

Werkt IBP met de laatste wijzigingen ?

IBP is ALTIJD up-to-date, specifiek en accuraat. We updaten IBP continu om er zeker van te zijn dat het de allerlaatste wijzigingen bij zoekmachines bevat.

Kan ik de IBP rapporten aanpassen ?

IBP creëert professionele HTML, PDF en MS Word rapporten voor u. In de Business Editie kunt u deze rapporten op maat aanpassen.

Wij hebben het volste vertrouwen dat u nergens IBP's niveau van zoekmachine optimalisatie zult krijgen.

Verschil tussen IBP Standaard en IBP Zakelijk

IBP is verkrijgbaar in twee versies : Standaard en Zakelijk

Indien u uw eigen website en nog vier anderen wilt managen dan is Standaard de perfecte zoekmachine promotie applicatie voor u. Indien u websites voor klanten wilt managen dan is de Zakelijke versie de perfecte zoekmachine promotie applicatie voor u met een onbeperkt aantal projecten.

De demoversie is Freeware. Indien u de beste resultaten wilt hebben, kunt u echter het beste IBP Standaard of Zakelijk nemen. Klik hier voor meer details over de verschillende versies.

Ik ben een beginner. Kan ik dan werken met IBP ?

NATUURLIJK ! IBP is juist ontworpen op zo'n manier dat zowel beginners als gevorderden er uitstekend mee uit de voeten kunnen !

Een goed interface ontwerp is heel belangrijk voor ons. U moet maar eens de gratis download versie proberern om IBP te testen.

De demo versie heeft tevens een GRATIS ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE EBOOK die u help aan een vliegende start !

Waarom is IBP beter dan gratis SEO diensten ?

Gratis SEO software zoals zoekmachine aanmeldings applicaties werken niet meer. Zoekmachine ontvangen grote hoeveelheden spam van deze aanmeldingssites en daarom blokkeren de meeste zoekmachines nu deze gratis online aanmeldings diensten.

Uw website aanmelden met een gratis zoekmachine aanmeldings service is nutteloos. Daarnaast bieden gratis diensten vaak gedateerde zoekmachines aan.

Sommige zoekmachine aanmeldings software beweren dat ze uw website bij meer dan 5000 verschillende zoekmachines en internetgidsen aan kunnen melden. Het merendeel van deze zoekmachines en internetgidsen zijn echter gratis links voor alle pagina's of specialse webpagina's of erger zelfs: websites die zich voordoen als zoekmachines.

Uw website aanmelden via deze 5000+ aanmeldingsdiensten betekent dat u 5000+ spam e-mail berichten zult ontvangen. Kwaliteit is veel belangrijker dan kwantiteit. IBP concentreert zich op de belangrijkste zoekmachines die werkelijk bezoekers voor uw website opleveren.

IBP is een zeer complete SEO applicatie. Het doet veel meer dan alleen maar uw website aanmelden bij zoekmachines. IBP helpt u om uw webpagina's te optimaliseren voor een top 10 positie.

Is IBP een zoekmachine vriendelijk ?

Ja, IBP is een zoekmachine vriendelijk website promotie applicatie. Het roept niet rechtstreeks de scripts aan van de zoekmachines, maar gebruikt een echte (niet zichtbare) internetbrowser om zoekmachines te benaderen. Sommige mensen zijn bezorgd dat IBP automatische meldingen aan Google kan doen en dat Google dit niet accepteert. Denk er dan aan dat u altijd kunt beslissen of u wilt dat IBP aanmeldingen doet bij Google of alleen bij andere zoekmachines.

Indien u niet Google wilt gebruiken, dan kunt u bijvoorbeeld voor andere zoekmachines kiezen door ondersteund c.q. geïnformeerd worden door Google, zoals AOL. Dit levert dezelfde resulaten op.

Hier zijn de feiten over IBP

IBP is een zoekmachinevriendelijke website promotie applicatie. Het probeert de zoekmachines zo min mogelijk te belasten. Sterker nog, IBP verzorgt minder verkeer c.q. belasting dan dat u zelf zou doen bij een aanmelding.

Feit 1
IBP gebruikt een onzichtbare kopei van MS Internet Explorer om de zoekmachines te benaderen. IBP start de homepage, vult uw zoekterm in, wacht een moment en klikt dan op de Zoekbutton, precies zoals u het zelf zou doen. IBP gebruikt geen emulatie, maar een echte internetbrowser. Op deze manier kan een zoekmachine geen onderscheid zien tussen IBP of een echt persoon. We doen dit om ervoor te zorgen dat u dezelfde resultaten krijgt als dat menselijke bezoekers krijgen.

Feit 2
Wanneer u een geautmotiseerde applicatie gebruikt, dan weten zoekmachines alleen uw IP-adres van uw huidige aansluiting. Indien u een dial-up aansluiting gebruikt, dan wijzigt het IP adres continu. Zoekmachines kunnen niet traceren welk IP adres bij welke website hoort, behalve als uw desktop computer uw server is. (meeste mensen gebruikten echter een hostingsbedrijf). Tevens geeft Google aan dat off-site factoren uw rangschikking niet mogen beïnvloeden.

Feit 3
IBP waarschuwt u indien u uw website wilt aanmelden bij een zoekmachine die niet aanmelding van uw soort website accepteert (bijv. taalgebonden zoekmachines).

Concluderend
IBP veroorzaakt zo min mogelijk verkeer richting zoekmachine servers. IBP kan niet onderscheiden worden van een menselijke surfer. Het toewijzen van een website naar een IP-adres is niet mogelijk. Daarnaast hoeft u geen aanmeldingen te doen met IBP indien u dat niet wil. De aanmeldingssoftware is slechts een onderdeel van de gehele applicatie.

IBP is een zoekmachine vriendelijke website promotie applicatie die resultaten van hoge kwaliteit levert.

Daarnaast volgen alle producten van Axandra de zogenaamde Ethiek Code van zoekmachine optimalisatie methodes.

 

Kan ik korting krijgen ?

Neen, kortingen zijn niet mogelijk. Wij bieden IBP aan tegen een reële prijs in overeenstemming met de hoogstaande kwaliteit van IBP. Wij garanderen tevredenheid.

Wacht niet langer: verbeter NU uw rankings !

  • Webmasters over de gehele wereld hebben IBP getest en bevestigen dat het werkt.
  • IBP is een bewezen en betrouwbare applicatie dat reeds duizenden klanten heeft geholpen om een hogere positie in de zoekmachines te halen
  • IBP is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven, particulieren en overheden
  • IBP is 100 % risicoloos. Als IBP u niet bevalt, dan krijgt u uw geld terug !

Indien u u hogere zoekresultaten wilt en meer omzet, geef IBP dan een kans en bestel IBP hier. U kunt IBP retourneren ongeacht de reden indien u niet krijgt wat u verwacht. Gegarandeerd.


Copyright 2008: www.ibp-zoekmachinepromotie.nl
internet zoekmachine optimalisatie software

Nomada Trading Enterprises BV - KvK nr 24367739